Deadbeats sing Ditampilake? Twitter - Alat Manajer AP Anyar

Aku wingi ora enak amarga ngoyak faktur sing wis kliwat saka telung klien. Aku grundel, lan perlu ngeculake, mula aku menehi komentar sing ora salah (uga ora salah) ing Twitter. Aku takon: Nalika klien ora mbayar tagihan lan nyingkirake telpon sampeyan, iku ora apik kanggo nyebut kanthi jeneng ing Twitter? Tanggepan sing dakkirim saka kanca-kanca sing ngandhani manawa serius