2Checkout: Skala Proses Pembayaran Sampeyan Global Kanggo Ngoptimalake Pendapatan

Yen sampeyan ora nate duwe kesempatan kanggo nggabungake solusi pemrosesan pembayaran, mula sampeyan bakal entuk pengalaman sinau. Prosesor pembayaran duwe macem-macem fitur lan penawaran… wiwit saka biaya, suwene sampeyan mbayar, nganti pengalaman checkout pangguna, dhukungan global, pencegahan penipuan, uga kualitas alat kanggo ngawasi penghasilan. 2Checkout minangka layanan pambayaran adhedhasar cloud sing nggedhekake konversi sales online kanthi menehi pembayaran global kanthi lokal

Volusion: Pembangun Situs Web E-Niaga Kabeh-Siji

Platform kabeh-ing-siji Volusion luwih gampang supaya toko sampeyan wis siyap sawetara menit. Platform kasebut ndadekake gampang mbukak toko sampeyan, nampa pembayaran kertu kredit, nyimpen barang utawa nganyari desain situs sampeyan. Platform e-commerce menehi kekuwatan marang para penjual supaya bisa aktif nganggo antarmuka panganggo sing hebat lan fitur sing apik. Fitur Pembangun E-niaga Volusion: Editor Toko - Ngatur tampilan lan tampilan situs kanthi tema sing dirancang kanthi profesional lan editor situs sing kuat.

GoSite: Platform Kabeh-Ing-Siji Kanggo Usaha Kecil Kanggo Digital

Integrasi ora gampang banget ing antarane layanan sing dibutuhake bisnis cilik lan platform sing kasedhiya. Kanggo otomatisasi internal lan pengalaman pelanggan sing lancar bisa uga ora dibayar kanggo umume bisnis cilik. Bisnis cilik butuh fungsi sing paling akeh ngambah platform: Situs web - situs web sing resik sing dioptimalake kanggo telusuran lokal. Messenger - kemampuan komunikasi kanthi efektif lan gampang kanthi real-time kanthi prospek. Pesenan - jadwal layanan mandhiri kanthi pembatalan, pangeling, lan

SpotOn lan Poynt: POS Integrasi Bisnis kanggo Usaha Cilik

SpotOn wis nginstal luwih saka 3,000 titik piranti pamroses penjualan lan pambayaran ing restoran, pengecer lan salon ing saindenging negara. Dheweke wis kerja sama karo Poynt kanggo nyedhiyakake terminal sales sing fleksibel supaya para pengecer lan pamilik restoran bisa nglumpukake informasi kontak pelanggan lan nampa pembayaran ing konter, utawa ing endi wae pelanggan. Piranti Pemasaran POS Piranti pemasaran SpotOn dadi gampang kanggo ngetrapake strategi komunikasi sing konsisten karo pelanggan supaya bisa kerep

Checkout Single ing Visa minangka Pemenang!

Login siji wis kabukten efektif ing papan - bisa nggunakake login sosial kanggo ngrampungake formulir landing page, utawa saiki kanthi nggunakake teknologi pembayaran kanggo ngonversi pelanggan kanthi cepet. Visa nawakake tandha siji ing sistem sing disebut Visa Checkout sing wis akeh diadopsi. Kanthi tuwuh kanthi cepet sajrone 10 wulan pungkasan, Visa Checkout wis ndeleng tarif adopsi lan obrolan sing signifikan. Dheweke bakal miwiti kampanye co-marketing lan pariwara gedhe musim panas iki. Nganti saiki,

Kepiye Tumindak Amanah lan Tuku Online wis berkembang

Ing sawetara taun kepungkur, prilaku tuku online wis ganti sacara online. Duwe situs sing dipercaya terus dadi masalah utama sing ana gandhengane karo transaksi lan dadi konsumen cenderung tuku saka mung situs sing bisa dipercaya. Kepercayaan kasebut dituduhake liwat sertifikat pihak katelu, ulasan online, utawa uga kehadiran ritel lokal. Nanging, perdagangan terus pindhah kanthi online. 40% pangguna Internet sacara global - luwih saka samilyar pangguna - wis entuk

Ngowahi Proses Kertu Kredit dadi Pemasaran Pembayaran

Swipely nawakake platform pemasaran pambayaran kanggo perusahaan. Intine, pemasaran pembayaran minangka seni nggoleki tren saka data sing didhelikake ing tengah transaksi perusahaan. Kanthi loyalitas pelanggan ing wektu sing paling murah, luwih gampang golek cara sing ndhelik kanggo nyambung karo wong-wong mau nggunakake data pembayaran. Perusahaan sing pindhah menyang platform Swipely bisa terus proses pembayaran kaya biasane, lan mesin Swipely tambang data sing kasedhiya bebarengan karo transaksi kasebut