Cara Nggawe Proposisi Nilai Gedhe

Salah sawijining pertempuran sing saya perjuangan karo perusahaan yaiku mandheg mikir apa sing ditindakake lan wiwit mikir kenapa masarakat nggunakake produk utawa layanane. Aku bakal menehi conto cepet… saben dina, sampeyan bakal nemokake aku ngrekam lan nyunting podcast, nulis kode integrasi, ngetrapake solusi pihak katelu, lan nglatih klienku. Ya, bla, bla… iku ora sebabe wong kontrak karo layananku. Dheweke bisa entuk layanan kasebut ing Fiverr kanggo