Pikirake ing njero Kothak nganggo Entrata Marketing Suite

Wong Amerika saya milih omah kontrakan amarga jumlah pasangan bojo sing duwe anak mudhun kanthi dramatis lan Millenial milih dadi penyewa amarga mobilitas, nyaman, lan finansial. Kanthi kenaikan millennial sing ngemot pasar sewa, ora kaget yen panelitian anyar nemokake manawa 74 persen calon penyewa apartemen mlebu internet nggunakake piranti seluler kanggo telusuran apartemen. Kirim menyang situs dhaptar internet, optimasi situs web seluler, media sosial,