Wrike: Nambah Produktivitas, Kolaborasi, lan Nggabungake Produksi Konten Sampeyan

Aku ora yakin apa sing bakal bisa ditindakake tanpa platform kolaborasi kanggo produksi konten. Nalika nggarap infografis, kertas putih, lan uga postingan blog, proses kita pindhah saka peneliti, penulis, desainer, editor lan klien. Iku akeh banget wong sing melu ngirim file bolak-balik ing antarane Google Docs, DropBox utawa email. Kita butuh proses lan versi supaya bisa maju kanthi puluhan

ProofHQ: Bukti Otomatis lan Otomatis Alur Kerja

ProofHQ minangka piranti lunak ndandani online adhedhasar SaaS sing nglancarake tinjauan lan persetujuan konten lan aset kreatif supaya proyek pemasaran rampung luwih cepet lan ora ana gaweyan. Iki ngganti proses email lan salinan hard, menehi alat kanggo tim review kanggo kolaborasi nyinaoni konten kreatif, lan alat manajer proyek pemasaran kanggo nglacak review sing lagi ditindakake. ProofHQ bisa digunakake ing kabeh media kalebu print, digital lan audio / visual. Biasane, aset kreatif ditinjau lan disetujoni nggunakake