Kepiye Perusahaan Barang Kemasan Konsumen Nggunakake Data Gedhe?

Yen ana siji industri ing endi ton data dijupuk terus-terusan, ing industri Barang Kemasan Pelanggan (CPG). Perusahaan CPG ngerti manawa Big Data iku penting, nanging dheweke isih durung bisa nyambut gawe ing saben dinane. Apa Barang Paket Konsumen? Barang rangkep konsumen (CPG) minangka barang sing digunakake saben dinane dening rata-rata konsumen sing mbutuhake penggantian utawa penambahan rutin, kayata panganan, omben-omben, sandhangan, tembako, dandanan, lan kluwarga

Rahasia Bisnis Salon: 10 Gagasan Pemasaran sing Bisa Ditindakake Sing Bisa Mbantu Sampeyan Ngamanake Klien Liyane

Salon akeh investasi ing dununge, staf lan spesialis, peralatan, lan produke. Nanging, siji perkara sing asring dilalekake kanggo investasi yaiku kampanye pemasaran. Kepiye klien bisa nemokake salon sing apik? Sanajan pemasaran bisa dadi angel kanggo dikuasai, nanging isih bisa diatur, lan ora perlu diwedeni. Ana akeh ide pemasaran sing dicoba lan dites kanggo salon sing bisa narik kawigaten kanthi apik

Apa Hadiah Paling Populer kanggo Hadiah Promosi Sampeyan?

Wis sawetara suwe kita pengin ngrancang promosi, lan sanajan pilihan lan alat akeh, aku gumun amarga ora ana template pemotong cookie liyane sing duwe rekam trek sing wis kabukten. Survei saka Easypromos iki bisa mbantu ngrancang arah sing bener! Easypromos ngluncurake asil saka Survei Hadiah Promosi Digital sing nerangake peran hadiah kanggo ngowahi pengunjung dadi peserta promosi kayata

Chirpify: Tambah Konversi menyang Pemantauan Media Sosial

Chirpify ngidini para pemasar ngaktifake pemicu sing ngidini konsumen bisa melu karo merek saka saluran apa wae ing media sosial. Sampeyan bisa ngaktifake pemicu prilaku supaya pangguna media sosial bisa tuku, ngetik promosi, entuk akses menyang konten eksklusif, lsp. Mangkene conto: Minggu iki, deleng iklan TV anyar kita, goleki hashtag lan rampas paket sampeyan dhewe roso anyar kita. #awardsnight pic.twitter.com/ASU58SL1KX - Oreo Cookie (@Oreo) 24 Januari 2014