Basecamp Nggawe Cithakan Proyek

Umume sing kita lakoni minangka pemasar repetitif ... wiwit riset lan nulis postingan blog, nganti riset lan ngrancang infographic, nyunting lan nerbitake video, nganti nggawe lan nglakokake kampanye pemasaran. Basecamp bubar nambahake Template Proyek menyang aplikasi kasebut. Ing cithakan proyek, sampeyan bisa priksa dhaptar wong-wong lan dhaptar tugas kanggo nambah proyek kanthi luwih cepet. Banjur, sampeyan mung bisa miwiti proyek kanthi mbukak template proyek lan