Cara Nyinkronake 2 Kalender Google

Kanthi akuisisi agensi lan saiki kerja dadi mitra ing mitra Salesforce sing anyar, aku duwe masalah nalika aku mbukak rong akun G Suite lan saiki duwe 2 tanggalan kanggo ngatur. Akun agensi lawasku isih aktif digunakake kanggo publikasi lan pidhato - lan akun anyar kanggo Highbridge. Nalika bisa nuduhake lan ndeleng saben tanggalan liyane, aku uga kudu nuduhake kaping

Taskade: Manajer Tugas Wektu Nyata kanthi Ngedit Video lan Kolaboratif

Ing wulan pungkasan iki, aku dijaluk karo rong perusahaan sing beda kanggo nggunakake sistem manajemen kanggo proyek kasebut. Kalorone padha nggegirisi. Sijine terus terang; Manajemen proyek sing mateni produktivitas. Sistem manajemen proyek kudu gampang digunakake yen sampeyan pengin tim dadi produktif. Aku seneng karo platform manajemen tugas sing gampang, lan mula iku dirancang karo Taskade. Apa sing diarani Taskade? Taskade minangka aplikasi kolaborasi wektu nyata kanggo ide, target, lan tugas saben dinane. Ngatur

Cara Nggunakake Piranti Sosial ing Papan

Ing panaliten saka Microsoft babagan Panggunan lan Persepsi Alat Sosial ing Perusahaan, katon yen dheweke wis nemokake bukti yen wanita luwih cerdas tinimbang pria. Wong lanang luwih seneng tinimbang wanita sing ujar manawa watesan kasebut amarga masalah keamanan, dene wanita luwih seneng nyalahake produktivitas. Wah Apes banget, sawise suwene iki, kita isih duwe sawetara wong ing papan makarya sing ora bisa

Tanggung Jawab Perusahaan

Aku bisa nuduhake crita horor sing hebat karo sampeyan babagan sejarah karo bank lan kertu kredit. Sawetara iku pancen ngaku salahku, nanging umume tumindak ora lucu saka bank. Aku kepengin ngerti kepiye bocah-bocah kasebut turu ing wayah wengi ... bathi gedhe, bailout, bonus eksekutif, lan biaya overage sing ora apik, malah ora bisa nambah sistem. Mangkene conto sing apik… kertu kredit bisnis saya dipateni kaping pindho nalika lelungan.