Kepiye Wiwitan Sing Nggawe Pamburu babagan Pemburu Produk

Proses peluncuran kanggo startup ing industri apa wae universal: nggawe ide sing apik, nggawe versi demo kanggo pamer, narik sawetara investor banjur golek bathi yen sampeyan entuk pasar kanthi produk sing wis rampung. Mesthi wae, amarga industri wis berkembang, mula uga alat kasebut. Tujuane saben generasi kanggo nemokake cara anyar kanggo miwiti publik. Era sadurunge ngandelake marang salesman lawang-lawang, layang