Pixelz: Layanan Retouching Foto Paling Dikepengini kanggo E-Niaga

Yen sampeyan wis nggawe utawa ngatur situs e-commerce, salah sawijining aspek sing kritis nanging butuh wektu yaiku kemampuan sampeyan supaya terus nganyari foto produk sing nglengkapi situs kasebut. Telung wirausahawan Denmark sing wis bosen nemoni masalah frustasi sing padha karo Pixelz pasca produksi, platform layanan sing bakal nyunting, retouch, lan ngoptimalake gambar produk kanggo sampeyan, kanthi mbebasake kreatifitas kanggo digawe. E-commerce dibangun kanthi citra-miliaran gambar produk lagi diklik,