Piwulang sing Sinau: Platform Media Sosial lan Adopsi Massa Blockchain

Wiwitan pamblokiran minangka solusi kanggo ngamanake data minangka pangowahan sing olèh. Luwih-luwih saiki, amarga platform media sosial nggunakake anané nyebar kanggo nyiksa privasi masarakat kanthi terus-terusan. Iku kasunyatane. Kasunyatan sing narik kawigaten masarakat ing sawetara taun kepungkur. Mung taun kepungkur, Facebook ngalami geni amarga nyalah gunakake data pribadi 1 yuta pangguna ing Inggris lan Wales. Raksasa media sosial pimpinan Mark Zuckerberg

Cheetah Digital: Cara Nggawe Pelanggan ing Ekonomi Trust

Pelanggan wis nggawe tembok kanggo nglindhungi awake dhewe saka aktor sing ala, lan wis nambah standar kanggo merek sing nggunakake dhuwit. Pelanggan pengin tuku saka merek sing ora mung nduduhake tanggung jawab sosial, nanging sing uga ngrungokake, njaluk idin, lan nggawe privasi kanthi serius. Iki sing diarani ekonomi kapercayan, lan kabeh merek kudu duwe prioritas utama strategi. Exchange Value Kanthi individu sing kena luwih saka

Tantangan Pemasaran - Lan Solusi - kanggo taun 2021

Taun kepungkur minangka perjalanan sing angel kanggo para pemasar, meksa bisnis ing meh kabeh sektor nduwe poros utawa malah ngganti kabeh strategi nalika ngadhepi kahanan sing ora bisa dingerteni. Kanggo akeh wong, pangowahan sing paling penting yaiku pengaruh saka jarak sosial lan papan perlindungan ing papan, sing nggawe lonjakan gedhe ing kegiatan blanja online, sanajan ing industri sing sadurunge ora ana e-commerce. Pangowahan iki nyebabake malang digital sing rame, kanthi luwih akeh organisasi sing ngupayakake konsumen

Kepiye Penerbit Bisa Nyiyapake Tumpukan Teknologi Kanggo Nggabungake Para Pemirsa sing Akeh Fragmentasi

2021 bakal nggawe utawa ngrusak kanggo penerbit. Ing taun mbesuk bakal nambah tekanan marang pamilik media, lan mung pemain sing paling pinter sing bakal tetep urip. Pariwara digital kaya sing wis dingerteni saiki bakal mungkasi. Kita pindhah menyang pasar sing luwih fragmentasi, lan penerbit kudu mikir maneh papane ing ekosistem iki. Penerbit bakal nemoni tantangan kritis kanthi kinerja, identitas pangguna, lan nglindhungi data pribadi. Supaya bisa

Apple iOS 14: Privasi Data lan Armageddon IDFA

Ing WWDC taun iki, Apple ngumumake panyusutan Pengenal Pengguna iOS kanggo Pengiklan (IDFA) kanthi rilis iOS 14. Tanpa diragukan, iki minangka pangowahan paling gedhe ing ekosistem pariwara aplikasi seluler sajrone 10 taun kepungkur. Kanggo industri pariwara, penghapusan IDFA bakal nambah lan bisa nutup perusahaan, nalika nggawe kesempatan sing luar biasa kanggo wong liya. Amarga gedhene pangowahan iki, dakkira luwih becik nggawe

Nang endi wae Antarane SPAM lan Transparansi Menehi Serem

Minggu-minggu kepungkur, aku wis nguwatirake babagan skandal data sing dilaporake ing warta utama. Aku sejatine kaget karo akeh kanca-kancaku ing industri kasebut lan reaksi sing nyuda lutut lan tanggepan babagan data Facebook dipanen lan digunakake kanggo tujuan politik sajrone kampanye paling anyar. Sawetara Sejarah Kampanye Presiden lan Data: 2008 - Aku ngobrol apik banget karo insinyur data saka kampanye pertama Presiden Obama sing nuduhake

Standar Privasi Situs Web

Aku lan Marty munggah ing Klub Media Sosial ing Chicago sing dianut karo wong liya ing Edelman. Topik kasebut yaiku Transparansi ing Media Sosial lan panelis yaiku Tom Chernaik, CEO Cmp.ly, Michael Kiefer, GM ing BrandProtect, Rich Sharp, SVP Grup Kesehatan Digital Edelman lan Roula Amire, Managing Editor Ragan.com. Diskusi fokus ing ancaman lan risiko sing ana gandhengane karo media sosial lan kepiye perusahaan bisa ngrancang, nglindhungi lan nanggapi