Piwulang sing Sinau: Platform Media Sosial lan Adopsi Massa Blockchain

Wiwitan pamblokiran minangka solusi kanggo ngamanake data minangka pangowahan sing olèh. Luwih-luwih saiki, amarga platform media sosial nggunakake anané nyebar kanggo nyiksa privasi masarakat kanthi terus-terusan. Iku kasunyatane. Kasunyatan sing narik kawigaten masarakat ing sawetara taun kepungkur. Mung taun kepungkur, Facebook ngalami geni amarga nyalah gunakake data pribadi 1 yuta pangguna ing Inggris lan Wales. Raksasa media sosial pimpinan Mark Zuckerberg

Infografis: Privasi Media Sosial

Kaya CAN-SPAM ngganti industri pemasaran email ing salawas-lawase, kita kudu ngetrapake peraturan sing akeh banget ing media sosial lan ruang pemasaran seluler. Sanajan aku ora yakin manawa industri kasebut ana ing kahanan sing sedhih amarga infographic ing ngisor iki negesake, aku bakal mbela industri iki amarga pancen enom banget lan minangka wates anyar. Piranti lan informasi durung nate kasedhiya kaya saiki. Aku yakin para pemasar sing tanggung jawab nggunakake

Sawetara Humor Konsultasi ... Sendok lan String

Saka kanca, Bob Carlson, ing HealthX: Piwulang tanpa wates babagan cara konsultan bisa nggawe prabédan kanggo organisasi. Minggu kepungkur, kita nggawa kanca ing restoran anyar, lan ngerti yen pelayan sing njupuk pesenan nggawa sendok ing kanthong kaos. Katon rada aneh. Nalika bocah wadon nggawa banyu lan peralatan kita, aku ngerti dheweke uga duwe sendok ing kanthong kaos. Banjur aku mandeng-mandeng weruh