Data Gedhe, Tanggung Jawab Gedhe: Kepiye SMB Bisa Ngapikake Praktek Pemasaran Transparan

Data pelanggan penting kanggo bisnis cilik lan menengah (UKM) supaya luwih ngerti kabutuhan pelanggan lan cara sesambungan karo merek. Ing donya sing kompetitif banget, bisnis bisa metu kanthi nggunakake data kanggo nggawe pengalaman pribadi sing luwih efektif kanggo para pelanggan. Dasar strategi data pelanggan sing efektif yaiku kepercayaan pelanggan. Lan kanthi pangarep-arep kanggo marketing sing luwih transparan saka konsumen lan regulator, ora ana wektu sing luwih apik kanggo ndeleng

Maksimalkan Usaha Pemasaran 2022 Sampeyan kanthi Manajemen Idin

2021 wis ora bisa ditebak kaya 2020, amarga akeh masalah anyar sing nantang para pemasar eceran. Pemasar kudu tetep lincah lan responsif marang tantangan lawas lan anyar nalika nyoba nindakake luwih akeh kanthi kurang. COVID-19 ora bisa dibatalake ngganti cara wong nemokake lan blanja - saiki nambah kekuwatan gabungan saka varian Omicron, gangguan rantai pasokan lan sentimen konsumen sing fluktuatif menyang teka-teki sing wis rumit. Pengecer looking kanggo njupuk pent-up dikarepake

Kepiye Pariwara Kontekstual Bisa Mbantu Kita Nggawe Masa Depan Tanpa Koki?

Google bubar ngumumake manawa nundha rencana kanggo ngilangi cookie pihak katelu ing browser Chrome nganti 2023, setaun mengko tinimbang sing direncanakake sadurunge. Nanging, nalika pengumuman kasebut rumangsa minangka langkah mundur kanggo ngatasi privasi konsumen, industri sing luwih akeh terus maju kanthi rencana ora nggunakake cookie pihak katelu. Apple ngluncurake pangowahan menyang IDFA (ID kanggo Pengiklan) minangka bagean saka update iOS 14.5, sing

Apa Pikirane Pelanggan Babagan Privasi

Media seneng mbengung babagan carane perusahaan nggunakake lan nyalahake data gedhe. Apa konsumen pancen peduli? Minangka pemasar, siji-sijine pangarep-arepku yaiku supaya data bisa digunakake kanggo nambah pengalaman sing dakwenehake saka merek. Kadhangkala rada optimis banget, nanging nalika aku mangsuli pirang-pirang pitakon banjur pengalamane durung dipersonalisasi, aku asring nerusake. Kepiye pelanggan? Apa dheweke peduli karo kepiye