Xara: Gawe Dokumen Pemasaran kanthi Visual ing Menit

Ora ana dina sing aku ora makarya ing Illustrator, Photoshop, lan InDesign lan aku terus frustasi amarga ora ana konsistensi ing saben alat sing ditawakake. Aku nampa cathetan saka tim ing Xara seminggu kepungkur kanggo njupuk mesin penerbitan online kanggo test drive. Lan aku pancen kesengsem! Xara Cloud minangka alat desain cerdas anyar sing digawe kanggo non-desainer sing nggawe bisnis lan pemasaran visual lan profesional

Pipa Penjualan B2B: Ngowahi Klik dadi Pelanggan

Apa pipa penjualan? Ing jagad bisnis menyang bisnis (B2B) lan bisnis menyang konsumen (B2C), organisasi penjualan ngupayakake ngitung jumlah petunjuk sing saiki nyoba diowahi dadi pelanggan. Iki menehi prediksi manawa bakal entuk target organisasi amarga ana gandhengane karo jumlah lan nilai akuisisi. Iki uga nyedhiyakake departemen pemasaran kanthi semangat supaya bisa

13 Taktik Pemasaran Konten B2B Paling Populer

Iki minangka infographic sing apik sing pengin dakwartakake saka Wolfgang Jaegel. Ora mung amarga menehi wawasan babagan strategi pemasaran konten sing digunakake dening para pemasar B2B, nanging amarga kesenjangan sing dakdeleng babagan konten sing digunakake mungsuh pengaruh saka strategi kasebut. Supaya popularitas, dhaptar kasebut yaiku media sosial, artikel ing situs web sampeyan, buletin, blog, acara pribadi, studi kasus, video, artikel ing

Bebener Sejatine Tentang Corong Penjualan Sampeyan

Kaping pisanan, kita seneng karo sponsor ing PaperShare, sing nguatake perpustakaan sumber daya karo kabeh whitepaper lan ebook sponsor. Aku duwe bledosan nggarap infographic iki karo dheweke. Sajrone proses iki, kita nemokake sebabe pemasaran konten ora ana siji-sijine saluran pemasaran; iku sejatine minangka dhasar sing nggawe kabeh upaya pemasaran. Sampeyan bisa uga takon? Statistik iki bisa uga ora nggumunake sampeyan. Miturut Keputusan Sirius: B2B

Kapost: Kolaborasi Konten, Produksi, Distribusi, lan Analisis

Kanggo pemasar konten perusahaan, Kapost nyedhiyakake platform sing mbantu tim sampeyan kolaborasi lan ngasilake konten, alur kerja lan distribusi konten kasebut, lan analisis konsumsi konten kasebut. Kanggo industri sing diatur, Kapost uga mbiyantu nyedhiyakake jejak audit babagan suntingan lan persetujuan konten. Mangkene ringkesan: Kapost ngatur saben langkah proses ing siji platform: Strategi - Kapost nyedhiyakake kerangka kerja persona kanggo nemtokake saben tahap ing