Masa Depan Mobile

Wacan: 2 menit Saben sawetara dina, aku lan putri mbantah sapa sing duwe tali pengisian. Aku kepengin banget ari lan dheweke cenderung ninggali ari dheweke ing mobil. Yen telpon loro-lorone dadi persentase muatan siji digit… awas! Telpon wis dadi bagean saka wong liya. Iki minangka jaringan koneksi kanggo kanca, perekam memori saiki, kanca sing ngelingake apa sing bakal ditindakake, lan uga

Tren & Prediksi Pemasaran Digital kanggo taun 2014

Wacan: <1 menit Aku ngerti ana sawetara pengulangan ing kene karo sawetara kiriman sing wis dakkirim ing ngendi aku yakin para pemasar kudu fokus ing taun iki ... nanging infographic iki nyimpulake lan apik banget yen ora bisa dituduhake! Taun 2014 - pemasaran digital wis tekan level anyar lan terus dilakoni. Nanging, sawetara pemasar isih kepengin weruh - "Faktor apa sing bakal pengaruhe kanggo upaya pemasaran taun iki lan

Pamit lan Apik kanggo Pemasaran ing taun 2013

Wacan: 2 menit Apa taun iki nyedhot sampeyan? Iku kanggo aku. Ana taun sing angel amarga aku kelangan bapak, kesehatan saya parah, lan bisnis kasebut ngalami kekurangan - kalebu pisah karo kanca lan kolega sing apik. Sampeyan maca blog kanggo informasi pemasaran, mula aku ora pengin fokus karo masalah liyane (sanajan pengaruh kasebut gedhe), aku pengin langsung ngobrol karo Teknologi Pemasaran lan Pemasaran. Pemasaran ing taun 2013

Ramalan Gartner saka 10 Teknologi Top kanggo 2011

Wacan: 5 menit Narik banget ramalan Gartner babagan 10 teknologi paling dhuwur ing taun 2011… lan kepiye saben prediksi bisa nyebabake pemasaran digital. Malah kemajuan ing panyimpenan lan perangkat keras nyebabake kemampuan perusahaan kanggo sesambungan utawa nuduhake informasi karo pelanggan lan prospek kanthi luwih cepet lan luwih efisien. Sepuluh Teknologi Paling Dhuwur kanggo Komputasi Cloud 2011 - Layanan komputasi awan ana ing saindenging spektrum wiwit masarakat terbuka dadi pribadi tertutup. Telung taun sabanjure bakal dikirim

2010: Nyaring, Nggawe Pribadi, Ngoptimalake

Wacan: 3 menit Kasedhiya informasi saka media sosial, telusuran lan kothak mlebu. Volume terus mundhak. Aku ora kurang saka 100 aturan ing kothak mlebu kanggo ngarahake pesen lan tandha kanthi bener. Kalender saya disinkronake ing antarane Blackberry, iCal, Google Calendar lan Tungle. Aku duwe Google Voice kanggo ngatur telpon bisnis, lan YouMail kanggo nangani telpon langsung menyang telpon. Joe Hall dina iki nulis manawa masalah privasi lan panggunaan data pribadi dening Google bisa uga