Tren & Prediksi Pemasaran Digital

Tindakan pancegahan sing ditindakake dening perusahaan sajrone pandemi bisa ngganggu rantai pasokan, prilaku tuku konsumen, lan upaya pemasaran sing gegandhengan sajrone taun kepungkur. Miturut pendapat saya, pangowahan konsumen lan bisnis paling gedhe yaiku belanja online, pangiriman omah, lan pembayaran seluler. Kanggo para pemasar, kita weruh owah-owahan investasi ing teknologi pemasaran digital kanthi dramatis. Kita terus nindakake luwih akeh, liwat saluran lan medium liyane, kanthi staf sithik - mbutuhake kita

Masa Depan Mobile

Saben sawetara dina, aku lan putri mbantah sapa sing duwe tali pengisian. Aku kepengin banget ari lan dheweke cenderung ninggali ari dheweke ing mobil. Yen telpon loro-lorone dadi persentase muatan siji digit… awas! Telpon wis dadi bagean saka wong liya. Iki minangka jaringan koneksi kanggo kanca, perekam memori saiki, kanca sing ngelingake apa sing bakal ditindakake, lan uga

Pamit lan Apik kanggo Pemasaran ing taun 2013

Apa taun iki nyedhot sampeyan? Iku kanggo aku. Ana taun sing angel amarga aku kelangan bapak, kesehatan saya parah, lan bisnis kasebut ngalami kekurangan - kalebu pisah karo kanca lan kolega sing apik. Sampeyan maca blog kanggo informasi pemasaran, mula aku ora pengin fokus karo masalah liyane (sanajan pengaruh kasebut gedhe), aku pengin langsung ngobrol karo Teknologi Pemasaran lan Pemasaran. Pemasaran ing taun 2013

Ramalan Gartner saka 10 Teknologi Top kanggo 2011

Narik banget ramalan Gartner babagan 10 teknologi paling dhuwur ing taun 2011… lan kepiye saben prediksi bisa nyebabake pemasaran digital. Malah kemajuan ing panyimpenan lan perangkat keras nyebabake kemampuan perusahaan kanggo sesambungan utawa nuduhake informasi karo pelanggan lan prospek kanthi luwih cepet lan luwih efisien. Sepuluh Teknologi Paling Dhuwur kanggo Komputasi Cloud 2011 - Layanan komputasi awan ana ing saindenging spektrum wiwit masarakat terbuka dadi pribadi tertutup. Telung taun sabanjure bakal dikirim

2010: Nyaring, Nggawe Pribadi, Ngoptimalake

Kasedhiya informasi saka media sosial, telusuran lan kothak mlebu. Volume terus mundhak. Aku ora kurang saka 100 aturan ing kothak mlebu kanggo ngarahake pesen lan tandha kanthi bener. Kalender saya disinkronake ing antarane Blackberry, iCal, Google Calendar lan Tungle. Aku duwe Google Voice kanggo ngatur telpon bisnis, lan YouMail kanggo nangani telpon langsung menyang telpon. Joe Hall dina iki nulis manawa masalah privasi lan panggunaan data pribadi dening Google bisa uga