DataRobot: Platform Pembelajaran Mesin Otomatis Perusahaan

Wacan: 3 menit Pirang-pirang taun kepungkur, aku kudu nganalisa finansial sing gedhe kanggo perusahaanku kanggo prédhiksi apa kenaikan gaji bisa nyuda karyawan, biaya latihan, produktivitas, lan moral pegawe umume. Aku kelingan mbukak lan nyoba pirang-pirang model suwene pirang-pirang minggu, kabeh kesimpulan yen bakal ana tabungan. Direkturku minangka wong sing luar biasa lan njaluk aku bali lan priksa maneh sadurunge kita mutusake mbuwang gaji kanggo sawetara atus karyawan.

Ramalan Gartner saka 10 Teknologi Top kanggo 2011

Wacan: 5 menit Narik banget ramalan Gartner babagan 10 teknologi paling dhuwur ing taun 2011… lan kepiye saben prediksi bisa nyebabake pemasaran digital. Malah kemajuan ing panyimpenan lan perangkat keras nyebabake kemampuan perusahaan kanggo sesambungan utawa nuduhake informasi karo pelanggan lan prospek kanthi luwih cepet lan luwih efisien. Sepuluh Teknologi Paling Dhuwur kanggo Komputasi Cloud 2011 - Layanan komputasi awan ana ing saindenging spektrum wiwit masarakat terbuka dadi pribadi tertutup. Telung taun sabanjure bakal dikirim