Statistik Pemasaran Konten B2B kanggo 2021

Pemasar Konten Elit ngembangake artikel sing luar biasa lengkap babagan Statistik Pemasaran Konten sing kudu dicerna saben bisnis. Ora ana klien sing ora kalebu marketing konten minangka bagean saka strategi pemasaran sakabèhé. Kasunyatane, para panuku, utamane para panuku bisnis-kanggo-bisnis (B2B), nggoleki masalah, solusi, lan panyedhiya solusi. Pustaka konten sing dikembangake kudu digunakake kanggo nyedhiyakake kabeh rincian sing dibutuhake kanggo menehi jawaban uga

Apa sing diarani Pemasaran Konten?

Sanajan kita wis nulis babagan marketing konten luwih saka sepuluh taun, aku mikir penting yen kita mangsuli pitakonan dhasar kanggo loro mahasiswa marketing uga validasi informasi sing diwenehake marang pemasar sing berpengalaman. Pemasaran konten minangka istilah ekspansif sing nyakup ton lemah. Istilah marketing konten dhewe wis dadi norma ing jaman digital… Aku ora ngelingi wektu nalika marketing ora duwe konten sing ana gandhengane. Saka

10 Langkah Ngatur Komunikasi Krisis

Apa sampeyan nate ngatasi krisis sing ana gandhengane karo perusahaan sampeyan? Sampeyan ora dhewe-dhewe. Komunikasi krisis bisa uga luar biasa - saka respon telat babagan apa sing bakal sampeyan ucapake kanggo kabeh sebutan sosial sing bakal teka kanggo nemtokake manawa krisis kasebut nyata. Nanging ing tengah-tengah kekacauan kasebut, mesthi ana rencana kanggo nggawe rencana. Kita kerja bareng karo sponsor platform ngawasi sosial

Pandhuan Ultimate kanggo Nggawe Strategi Pemasaran Digital

Sithik banget sing yakin yen strategi pemasaran sing efektif bisa nyuda biaya kampanye pemasaran nganti 70%. Lan ora kudu melu spesialis. Ing artikel iki, sampeyan bakal sinau babagan nggawe riset pasar dhewe, priksa pesaing lan goleki apa sing dikarepake para pamirsa. Strategi sing cerdas bisa uga nyuda biaya pemasaran saka 5 yuta dolar nganti 1-2 yuta. Iki dudu barang sing mewah, iki wis dawa banget

Napa Sampeyan Ora Nate Nggawe Layanan Distribusi Rilis maneh

Salah sawijining klien nggawe kita kaget dina iki, dheweke ngerti yen dheweke wis mlebu layanan Distribusi Siaran Pers sing disaranake dening salah sawijining mitra supaya bisa nyebarake siaran pers menyang luwih saka 500 situs liyane. Aku langsung nggrundel ... mulane: Layanan Distribusi Siaran Pers ora menehi peringkat konten sing sampeyan promosiake, mula kajaba ana wong sing lagi ngrungokake siaran pers khusus, dheweke ora nate ditemokake ing asil telusuran. Distribusi Rilis Pers