Aja Diskon PR Tradhisional

Saiki di pun tampilake ing konferensi regional lan aku ngrungokake presentasi PR. Hubungan masyarakat pancen ngalami ekonomi, nanging lembaga PR sing nggawe hubungan kuat karo media utama saya maju. Agensi kita wis kerja sama karo perusahaan, Dittoe PR, luwih saka setaun saiki lan kita duwe asil sing luar biasa. Salah sawijining klien duwe situs anyar lan otoritas nol online, nanging kudu ngasilake akeh permintaan.