Presentasi: Going Social - Edisi Bisnis

Wingi aku pidato ing Asosiasi Komunikasi Komunis Internasional ing Indianapolis. Dinamika pamirsa dicampur antara perusahaan cilik lan gedhe, lan wong bisnis sing mbuwang media sosial saka pemula nganti pemasar sosial sing berpengalaman. Going Sosial Saben nyiapake presentasi, aku bakal bali babagan sejarah presentasi sing kepungkur ... ngeculake slide lan informasi sing wis ora tepat wektu maneh, lan nambah slide anyar kanggo topik