Intelijen Ponggawa (AI) Lan Revolusi Pemasaran Digital

Pemasaran digital minangka inti saka saben bisnis e-commerce. Iki digunakake kanggo ngasilake sales, nambah kesadaran merek, lan nggayuh pelanggan anyar. Nanging, pasar saiki wis kebak, lan bisnis e-commerce kudu kerja keras kanggo ngalahake kompetisi. Ora mung iku, dheweke uga kudu nglacak tren teknologi paling anyar lan ngetrapake teknik pemasaran. Salah sawijining inovasi teknologi paling anyar sing bisa merevolusi pemasaran digital yaiku intelijen buatan (AI). Ayo ndeleng kepiye. Masalah Penting karo Dina Saiki

Terminologi Pemasaran Online: Definisi Dhasar

Kadhangkala kita lali sepira jerone kita ing bisnis lan lali ora menehi wong pangenalan terminologi dhasar utawa akronim sing lagi ngambang nalika ngobrol babagan pemasaran online. Bejo kanggo sampeyan, Wrike nggabungake infografis Online Marketing 101 iki sing mbukak sampeyan babagan kabeh terminologi pemasaran dhasar sing sampeyan kudu nindakake obrolan karo profesional pemasaran. Pemasaran Afiliasi - Golek mitra eksternal kanggo masarake sampeyan

Instapage: Solusi Kaca Panjaluk Kampanye PPC Kabeh-Sawijine

Minangka pemasar, inti saka upaya yaiku nyoba kanggo inisiatif penjualan, pemasaran, lan pariwara sing kita lakoni kanggo mindhah prospek sajrone lelungan pelanggan. Pelanggan calon meh ora nate ngetutake dalan sing resik liwat konversi, sanajan pengalaman kasebut apik tenan. Nanging, babagan pariwara, biaya akuisisi bisa larang banget ... mula kita ngarep-arep bisa mbatesi supaya bisa ngamati lan ningkatake asil kampanye. A

Panelusuran Bayaran: 10 Langkah kanggo Menang Konversi Pay Per Click

Klien nerbitake pariwara sing mbayar promosi promosi kuotasi cepet ing iklan kasebut ... telpon kasebut diterusake menyang pusat panggilan sing ora kasedhiya penawaran kasebut. Wadhuh Klien liyane asring muter tembung kunci amarga ora entuk konversi. Ups… formulir tuku ngirim menyang kaca sing ora ditemokake. Nanging klien liyane nggabungake CAPTCHA ing formulir generasi utama… sing ora bisa digunakake. Wadhuh Iki kabeh conto sing mbayar mbayar ewu dolar kanggo perusahaan

Adzooma: Ngatur lan Ngoptimalake Iklan Google, Microsoft, lan Facebook Ing Siji Platform

Adzooma minangka Mitra Google, Mitra Microsoft, lan Mitra Pemasaran Facebook. Dheweke wis nggawe platform sing cerdas, gampang digunakake, supaya sampeyan bisa ngatur Google Ads, Microsoft Ads, lan Facebook Ads kanthi pusat. Adzooma nawakake solusi pungkasan kanggo perusahaan uga solusi agensi kanggo ngatur klien lan dipercaya luwih saka 12,000 pangguna. Kanthi Adzooma, sampeyan bisa ndeleng kinerja kampanye kanthi cepet kanthi metrik kunci kayata Impresi, Klik, Konversi