SpotOn lan Poynt: POS Integrasi Bisnis kanggo Usaha Cilik

SpotOn wis nginstal luwih saka 3,000 titik piranti pamroses penjualan lan pambayaran ing restoran, pengecer lan salon ing saindenging negara. Dheweke wis kerja sama karo Poynt kanggo nyedhiyakake terminal sales sing fleksibel supaya para pengecer lan pamilik restoran bisa nglumpukake informasi kontak pelanggan lan nampa pembayaran ing konter, utawa ing endi wae pelanggan. Piranti Pemasaran POS Piranti pemasaran SpotOn dadi gampang kanggo ngetrapake strategi komunikasi sing konsisten karo pelanggan supaya bisa kerep