Cara Nggawe Pertunjukan Geser PowerPoint Ing Jendhela Tunggal kanggo Acara Virtual

Nalika perusahaan terus kerja ing omah, jumlah rapat virtual saya mundhak. Aku kaget tenan karo pirang-pirang rapat sing presenter duwe masalah nalika nuduhake Presentasi PowerPoint ing layar. Aku uga ora ngilangi aku saka kene… Aku wis goofed kaping sawetara ing dalan lan wektu tundha wiwitan webinar amarga ana masalah sing disuntikake. Siji setelan mutlak, sing dakkarepake wis disetel lan disimpen karo saben online

SiteKick: Otomatisake Pelaporan Analytics kanthi Label Putih kanggo Klien

Yen sampeyan ngupayakake pirang-pirang klien, nggawe laporan awal utawa nggabungake macem-macem sumber menyang solusi dashboard bisa uga rumit. SiteKick bisa ngatasi kabeh laporan sing bola-bali kanthi laporan mingguan, saben wulan, lan triwulanan. Saben laporan ana ing format presentasi (PowerPoint) lan bisa diwenehi merek, kanthi label putih kanggo agensi utawa klien sampeyan, lan asile bisa diowahi utawa informasi tambahan sing disedhiyakake sadurunge dikirim menyang klien sampeyan. SiteKick Nyedhiyakake Keuntungan ing ngisor iki minangka Pelaporan Multi-Sumber

Temokake Pusat Gravitasi kanggo Desain Presentasi sing Apik

Kabeh wong ngerti manawa PowerPoint minangka basa bisnis. Masalahe, umume dek PowerPoint ora liya minangka seri slide sing overstuffed lan asring mbingungake sing ngiringi soliloquies sing nyebabake para presentator. Sawise ngembangake ewonan presentasi, kita nemokake praktik paling apik sing sederhana, nanging arang digunakake. Kanggo tujuan kasebut, kita nggawe Center of Gravity, kerangka kerja anyar kanggo nggawe presentasi. Gagasanipun yaiku saben dek, saben slide, lan saben konten

CELUM Maju Manajemen Aset Digital

Kita wis nulis babagan tujuan sistem Manajemen Aset Digital lan kemampuane kanggo mbantu merek lan olahpesen aman, nyedhiyakake mesin sing bisa ditelusuri kanggo nemokake konten, uga sarana ngowahi jinis media kanggo digunakake liwat saluran sing beda. Pemasar canggih malah nggunakake sistem kanggo ngawasi keselarasan penjualan lan pemasaran uga efektifitas penjualan. Sanajan akeh sistem DAM liyane sing intine minangka sistem file sing dimulyakake sing ora bisa nambah proses, CELUM

4 Cara Strategi Manajemen Presentasi - utawa Kurang Kasedhiya - yaiku Nyisihake Wektu, Sumber Daya lan Bisnis

Apa sampeyan bisa mbantu aku nggabungake presentasi iki? Rapatku sakjam. Aku ora bisa nemokake slide. Iki slide sing salah. $ #! * Yaiku dek salah. Apa sampeyan wis kenal? Banjur sampeyan ora nggunakake strategi manajemen presentasi sing efektif. Akibate, sampeyan ilang wektu, sumber daya lan, utamane, bisnis. Manajemen presentasi njamin manawa pesen sing bener dikomunikasikake ing wektu sing paling kritis - nalika ana wong sing adol ngobrol karo