Command Scratchpad: Cara Paling Cepet kanggo Ngakses lan Nganyari Salesforce Saka Aplikasi Web Apa wae

Eksekutif akun ing meh kabeh organisasi sales kebanjiran kakehan alat sales sing didesentralisasi saka CRM. Iki meksa supaya salesman dadi alur kerja sing mbuwang wektu lan mbebayani kanggo navigasi bolak-balik ing antarane alat, ngatur puluhan tab browser, ngeklik monoton, lan nyalin lan nyisipake sing angel banget, nalika nyoba nganyari Salesforce. Asile, ana nyuda efisiensi, produktivitas saben dina, lan pungkasane, wektu kanggo salesman nindakake pakaryan yaiku adol. Prentah Scratchpad