Platform Manajemen Spa lan Salon Salonist: Janjian, Inventarisasi, Pemasaran, Payroll, lan liya-liyane

Salonist minangka piranti lunak salon sing mbantu spa lan salon ngatur gaji, tagihan, melu klien, lan nglakokake strategi pemasaran. Fitur kalebu: Setelan Janjian kanggo Pesenan Online Spa lan Salon - Nggunakake piranti lunak pesenan Salonistis Online, para pelanggan bisa gawe jadwal, gawe jadwal, utawa mbatalake janjian ing endi wae. Kita duwe kapabilitas situs web lan app sing bisa dilebokake karo media sosial Facebook lan Instagram. Kanthi iki, proses pesenan sakabehe rampung

KWI: CRM, POS, Ecommerce lan Merchandising Unik kanggo Pengecer Khusus

Platform Perdagangan Terpadu KWI minangka solusi adhedhasar awan kanggo mburi kanggo pengecer khusus. Solusi KWI, sing kalebu POS, Merchandising, lan eCommerce digawe saka siji database, nyedhiyakake pengecer kanthi pengalaman saluran omni sing lancar. KWI Unified Commerce Platform Hubungan Pelanggan (CRM) - klumpukake data ing wektu nyata, mula kabeh saluran duwe informasi paling anyar. Rekan penjualan bisa ndeleng status VIP, acara khusus kayata ulang taun, ulang taun lan pemicu liyane, disorot ing POS nganti

Pertimbangan Utama Nalika Milih Sistem Point of Sales (POS)

Solusi point of sale (POS) biyen cukup gampang, nanging saiki ana macem-macem pilihan, saben fitur unik. Layanan penjualan sing kuat bisa nggawe perusahaan sampeyan luwih efisien lan duwe efek positif ing sisih ngisor. Apa sing diarani POS? Sistem Point of Sale minangka kombinasi perangkat keras lan piranti lunak sing ngidini para pedagang bisa adol lan nglumpukake pambayaran kanggo adol lokasi. POS Modern

Perusahaan sing nggunakake Media Sosial Kanggo Prediksi Permintaan: PepsiCo

Panjaluk konsumen saiki ganti luwih cepet tinimbang sadurunge. Asile, peluncuran produk anyar gagal kanthi rega sing paling dhuwur. Nanging, kanthi nganalisa pasar kanthi akurat lan ramalan panjaluk mbutuhake data terabyte, sing kalebu saka nomer jual, transaksi e-commerce, riwayat out-of-stock, rata-rata rega, perencanaan promosi, acara khusus, pola cuaca, lan akeh faktor liyane. Kanggo nambah, umume perusahaan tetep ora nggatekake pentinge nindakake dialog konsumen online kanggo prédhiksi tuku mbesuk

Chip Cepet Indeks: Pengalaman EMV Luwih Cepet

Sore iki, aku ngunjungi putri ing kantor dheweke (bapakku kepiye?). Aku mandheg ing toko ing sakiwa tengene, Pasar Segar lan njupuk susunan kembang sing apik kanggo mejane lan panganan kanggo staf ing kana. Nalika aku mriksa, aku kepencut… Aku masang kertu kredit EMV lan meh kabeh bisa cepet. Iki minangka cara paling cepet sing aku nate weruh ing checkout kanthi chip aktif