Napa Mung 20% ​​Pamaca sing Ngeklik Judhul Artikel Sampeyan

Judhul, judhul kirim, judhul, judhul… apa wae sing pengin sampeyan sebut, iku faktor sing paling penting ing saben konten sing sampeyan kirim. Kepiye pentinge? Miturut infographic Quicksprout iki, nalika 80% wong maca judhul, mung 20% ​​pamirsa sing ngeklik. Tag judhul penting banget kanggo ngoptimalake mesin telusuran lan judhul penting kanggo konten sampeyan dituduhake ing media sosial. Saiki yen sampeyan ngerti judhul penting, mula sampeyan kepengin weruh apa

24 Tips Pro Pemasaran Inbound kanggo Pemasaran Konten E-niaga

Wong-wong ing ReferralCandy wis rampung maneh kanthi saran pemasaran inbound sing apik kanggo pemasaran konten e-commerce ing infographic. Aku seneng format iki sing digawe… dhaptar priksa sing apik banget lan format sing ngidini para pemasar bisa mindhai lan njupuk sawetara strategi sing apik uga saran saka sawetara profesional industri paling apik ing kene. Mangkene 24 Tips Juicy kanggo Pemasaran Konten E-niaga saka Pemasaran Inbound

Kiriman Blog Cara Luwih Apik Nggawe Sampeyan Dadi Kekasih Sing Luwih Apik

Oke, judhul kasebut bisa uga rada mblusukake. Nanging sampeyan bisa nggatekake lan ngeklik sampeyan ing kiriman, bener? Sing diarani linkbait. Kita ora nggawe judhul postingan blog sing panas kaya ngono tanpa pitulung ... kita nggunakake Generator Idea Konten Portent. Wong sing pinter ing Portent ngandhakake kepiye ide kanggo generator kasebut. Alat sing apik sing nggunakake teknik linkbaiting yaiku