POP: Aplikasi Seluler kanggo Prototyping ing Kertas

Aku wis nyoba macem-macem alat prototipe sing beda kanggo nggawe wireframes lan elemen antarmuka panganggo layout… nanging aku mesthi malih dadi kertas. Mbok yen tuku pad sketsa, aku bisa entuk rejeki ... Aku dudu wong tikus nalika nggambar. Ketik POP, aplikasi seluler utawa tablet sing ngidini pangguna nggabungake foto prototipe kertas karo hotspot kanggo interaktivitas. Pancen akale! Miwiti kanthi nggambar