Sapa sing nggunakake Twitter?

Dina iki aku dadi panelis ing Institut Pertumbuhan Bisnis ing Kamar Dagang Indianapolis. Akeh wong sing seneng banget, saengga 2 jam kanggo nerangake pemasaran lan pemasaran online dadi rada agresif. Susan Matthews saka Borshoff (agensi merek lan pemasaran utama ing sisih tengah) lan aku bakal ngetutake manawa kita ora bisa nggabungake lokakarya kanggo nglanjutake keterlibatan lan menehi respons kanthi lengkap

Sponsor Perusahaan

Yen aku bisa adol tambalan ing setelanku, aku bisa miwiti perang penawaran antarane Papa John's, Donato lan Dominoe:

Sawetara Humor Konsultasi ... Sendok lan String

Saka kanca, Bob Carlson, ing HealthX: Piwulang tanpa wates babagan cara konsultan bisa nggawe prabédan kanggo organisasi. Minggu kepungkur, kita nggawa kanca ing restoran anyar, lan ngerti yen pelayan sing njupuk pesenan nggawa sendok ing kanthong kaos. Katon rada aneh. Nalika bocah wadon nggawa banyu lan peralatan kita, aku ngerti dheweke uga duwe sendok ing kanthong kaos. Banjur aku mandeng-mandeng weruh