5 Pertimbangan Nalika Milih Cloud Storage Kanggo Ngoptimalake Kolaborasi lan Produktivitas

Kemampuan kanggo nyimpen file sing larang regane kayata foto, video lan musik kanthi lancar ing méga minangka prospek sing nyenengake, utamane kanthi memori (relatif) cilik ing piranti seluler lan biaya memori tambahan sing dhuwur. Nanging apa sing kudu sampeyan goleki nalika milih panyimpenan maya lan solusi enggo bareng file? Ing kene, kita ngrusak limang perkara sing kudu dipikirake saben wong sadurunge mutusake ing ngendi kanggo nyelehake data. Kontrol - Apa aku ngontrol? Salah siji saka

Pentinge Kolaborasi Kanggo Pemasar ing Lockdown

Panaliten para pemasar lan CEO ing musim panas nemokake mung limang persen sing ora nemokake positip kanggo urip ing kunci - lan ora ana siji wong sing ujar manawa dheweke gagal sinau apa-apa sajrone wektu kasebut. Lan kanthi panjaluk sing penting kanggo kegiatan pemasaran sawise kunci musim semi, iku uga. Kanggo xPlora, agensi pemasaran lan digital adhedhasar Sofia, Bulgaria, kemampuan kanggo nuduhake file desain