Plurro Nggawa Otot Dhuwit menyang Bisnis Eceran Lokal

Wis ana sawetara bolongan serius ing industri diskon kelompok sing durung bisa diatasi. Keluhan saka bisnis sing nggunakake Groupon lan LivingSocial wis nuduhaké sawetara masalah: Diskon sing dibutuhake banget tajem nganti ngrugekake bisnis. Pembayaran diskon ora langsung teka, nyebabake masalah arus kas sing parah sing wis dikubur sawetara bisnis. Para konsumen sing narik minat mung kanggo khusus lan ora bali maneh. Perusahaan kasebut agresif