Swarmify: Papat Alesan Ora Gunakake Tanduran Video YouTube Ing Situs Web Bisnis Sampeyan

Yen perusahaan duwe video profesional sing wis ngentekake ewonan dolar, sampeyan pancen kudu nerbitake video kasebut ing YouTube kanggo njupuk asil saka asil telusuran YouTube…. mung priksa manawa sampeyan ngoptimalake video YouTube yen wis bener. Ngandika, sampeyan ora kudu masang video YouTube ing situs perusahaan… amarga sawetara alasan: YouTube nglacak panggunaan video kasebut kanggo pariwara target. Napa sampeyan pengin nuduhake

Suite Web Sosial: Platform Manajemen Media Sosial sing Dibangun kanggo Penerbit WordPress

Yen perusahaan sampeyan nerbitake lan ora nggunakake media sosial kanthi efektif kanggo promosi konten, mesthine sampeyan bakal entuk akeh lalu lintas. Lan… kanggo asil sing luwih apik, saben postingan bisa nggunakake sawetara optimasi adhedhasar platform sing sampeyan gunakake. Saiki, mung ana sawetara opsi kanggo nerbitake otomatis saka situs WordPress: Mayoritas platform penerbitan media sosial duwe fitur sing bisa diterbitake saka feed RSS. Opsional,

Ndhukung Liyane Kanthi Pangembang Landingi Landingi kanggo WordPress

Nalika umume para pemasar cukup nyisipake formulir ing kaca WordPress, ora mesthi dadi kaca landas sing dioptimalake kanthi apik lan ngonversi. Kaca pendaratan biasane duwe sawetara fitur lan mupangat sing gegandhengan: Gangguan Minimal - Pikirake kaca kebangkrutan minangka pungkasan dalan kanthi gangguan sing minimal. Navigasi, sidebar, footer, lan elemen liyane bisa ngganggu pengunjung. Pambangun kaca kebangkrutan ngidini sampeyan nyedhiyani dalan sing jelas menyang konversi tanpa gangguan. Integrasi - Minangka a

Cara Enggo bareng Kiriman WordPress kanthi otomatis menyang LinkedIn Nggunakake Zapier

Salah sawijining alat favorit kanggo ngukur lan nerbitake feed RSS utawa podcast menyang media sosial yaiku FeedPress. Nanging, platform ora duwe integrasi LinkedIn. Aku nyoba kanggo ndeleng apa bakal ditambahake lan dheweke menehi solusi alternatif - nerbitake menyang LinkedIn liwat Zapier. Zapier WordPress Plugin to LinkedIn Zapier gratis kanggo sawetara integrasi lan satus acara, mula aku bisa nggunakake solusi iki

Cara Nggawe, Ngawasi, lan Ndandani Link sing Rusak kanthi gampang ing WordPress

Martech Zone wis ngalami pirang-pirang pengulangan wiwit diluncurake ing taun 2005. Kita wis ngganti domain, migrasi situs kasebut dadi host anyar, lan merek maneh kaping pirang-pirang. Saiki ana luwih saka 5,000 artikel ing kene kanthi meh 10,000 komentar ing situs kasebut. Tapak situs tetep sehat kanggo para pengunjung lan mesin telusuran nalika semana pancen dadi tantangan. Salah sawijining tantangan yaiku ngawasi lan mbenerake tautan sing rusak. Tautan rusak banget - ora mung

Kirim Email Liwat SMTP Ing WordPress Kanthi Google Workspace lan Otentikasi Dua Faktor

Aku dadi pendukung Authentication Two-Factor (2FA) ing saben platform sing daklakoni. Minangka pemasar sing bisa digunakake karo klien lan data klien, aku ora bisa ngati-ati banget babagan keamanan, dadi kombinasi tembung sandhi sing beda kanggo saben situs, nggunakake Apple Keychain minangka gudang tembung sandhi, lan ngaktifake 2FA ing saben layanan iku kudu ditindakake. Yen sampeyan mbukak WordPress minangka sistem manajemen konten, sistem kasebut biasane dikonfigurasi kanggo push pesen email

MakeWebBetter: Mbangun lan Tuwuh Bisnis E-Niaga karo WooCommerce lan Hubspot

Ora ana sangsi manawa tekan Hubspot minangka platform CRM lan otomasi pemasaran lan WordPress minangka Sistem Manajemen Konten. Amarga plugin lan tambahan sing gampang, WooCommerce saya misuwur dadi platform e-commerce sing gampang diimplementasikake. Nalika WordPress wis ngeculake CRM dhewe, platform kasebut ora duwe kedewasaan Hubspot amarga kemampuane kanggo proses drive menyang strategi akuisisi lan retensi organisasi. Kopling terjangkau Hubspot saka

ICanLocalize: Tarjamahake Situs Bisnis Sampeyan Bisa Nggayuh Pamirsa Anyar

Agensi saya kerja ngewangi perusahaan sing gegandhengan karo dwibahasa kanggo mbangun situs, ngoptimalake kanggo digoleki, lan nggawe komunikasi pemasaran menyang klien. Nalika duwe situs WordPress sing apik, wong-wong sing nggawe gumantung saka terjemahan mesin kanggo para pengunjung sing nganggo basa Spanyol. Ana telung tantangan babagan jarwane mesin situs, sanajan: Dialek - Terjemahan mesin Spanyol ora nimbang-nimbang dialek Meksiko para pengunjung. Istilah