Serchen: Rating lan Review Aplikasi Cloud Sampeyan

Layanan pasar Serchen luwih saka 10,000 vendor lan jutaan pembeli saben taun. Tujuane yaiku ngasilake database rating lan ulasan sing apik sing bakal nyambungake pembeli lan penjual karo layanan cloud lan piranti lunak paling apik ing kategori IaaS, PaaS lan SaaS. IaaS - Infrastruktur minangka Layanan minangka model panentu ing sawijining organisasi ngekspor peralatan sing digunakake kanggo ndhukung operasi, kalebu panyimpenan, perangkat keras, server lan komponen jaringan. Penyedia layanan