Extole: Advokasi Merek lan Pemasaran Rujukan

Amarga konsumen dadi luwih tuli karo pemasaran interupsi, iku penting manawa merek ngenali para pendukung lan menehi alat sing dibutuhake kanggo ngrujuk produk lan layanane. Platform pemasaran referensi Extole nggawe program pembelaan kanggo skala merek paling gedhe. Nuduhake On-Brand Nggawe pengalaman enggo bareng pengacara sing tanpa gaweyan. Program referensi sing disesuaikan karo merek sampeyan bakal nggawe luwih akeh pelanggan dadi pendukung lan nambah kesadaran merek. Extole nyedhiyakake piranti lunak pemasaran rujukan

Naga Reward: Insentifake Ulasan lan Tembung Pemasaran Mouth

Mayoritas bisnis cilik percaya luwih saka setengah bisnis diwiwiti saka rujukan, nanging 80% ngakoni yen dheweke ora duwe sistem kanggo ngasilake rujukan kanthi konsisten. Yen sampeyan kalebu 80%, sampeyan ora nggunakake strategi pemasaran sing duwe salah sawijining tarif konversi paling dhuwur kanggo strategi apa wae. Reward Dragon minangka platform pemasaran rujukan kanggo bisnis lokal. Kepiye bisnis cilik nggawe program refer-a-friend kanggo nambah penjualan. Reward Dragon kanthi unik nggabungake testimoni klien, nuduhake sosial,