MQLs Passé - Apa Sampeyan Nggawe MQM?

MQM minangka mata uang pemasaran anyar. Rapat sing nduweni kualifikasi pemasaran (MQM) karo prospek lan pelanggan nglakokake siklus penjualan luwih cepet lan nambah pipa penghasilan kanthi luwih apik. Yen sampeyan ora nggawe digital babagan kampanye pungkasan sing nyebabake menang luwih akeh, saiki wayahe mikir babagan inovasi pemasaran paling anyar. Kita bakal dadi transisi ganti game saka jagad MQL menyang donya ing endi pratondho sing siyap dadi mata uang pemasaran utama. Ing