DanAds: Teknologi Pariwara Layanan Dhasar Kanggo Penerbit

Pariwara program (otomatisasi tuku lan adol pariwara online) wis dadi pokok kanggo para pemasar modern wiwit pirang-pirang taun lan gampang dingerteni sebabe. Kemampuan kanggo para pembeli media nggunakake piranti lunak kanggo tuku pariwara wis ngrubah papan pariwara digital, ngilangi prelu proses manual tradisional kayata panjaluk proposal, tender, penawaran, lan, utamane negosiasi manungsa. Iklan programatis tradisional, utawa pariwara program layanan sing dikelola kaya sing asring dirujuk,

Adzooma: Ngatur lan Ngoptimalake Iklan Google, Microsoft, lan Facebook Ing Siji Platform

Adzooma minangka Mitra Google, Mitra Microsoft, lan Mitra Pemasaran Facebook. Dheweke wis nggawe platform sing cerdas, gampang digunakake, supaya sampeyan bisa ngatur Google Ads, Microsoft Ads, lan Facebook Ads kanthi pusat. Adzooma nawakake solusi pungkasan kanggo perusahaan uga solusi agensi kanggo ngatur klien lan dipercaya luwih saka 12,000 pangguna. Kanthi Adzooma, sampeyan bisa ndeleng kinerja kampanye kanthi cepet kanthi metrik kunci kayata Impresi, Klik, Konversi