Mediafly: Enablement Sales End-To-End lan Manajemen Konten

Carson Conent, CEO Mediafly, nuduhake artikel apik sing njawab pitakonan, Apa Pakaryan Penjualan? nalika ngenali lan nemokake platform keterlibatan sales. Definisi Sales Engagement yaiku: Proses strategis lan aktif sing nglengkapi kabeh karyawan sing ngadhepi klien kanthi kemampuan kanggo konsisten lan sistematis ngobrol kanthi migunani karo para pemangku kepentingan pelanggan ing saben tahap siklus urip pemecahan masalah pelanggan kanggo ngoptimalake bali saka

Pelajaran.ly: Aplikasi Pengajaran lan Pembelajaran

Ana kalane, utamane ing teknologi, sing pengin menehi pelajaran cepet lan gampang kanggo platform sampeyan. Contone, kita nggawe CircuPress minangka aplikasi email swalayan kanggo WordPress… nanging mbutuhake sawetara langkah kanggo nyiyapake. Kita bisa nindakake video sing nuduhake persiyapan, nanging pangguna banjur kudu ngaso / terus nalika nonton lan ngonfigurasi akun kasebut. Nanging, kita mung nyetel pelajaran Dasar CircuPress kanthi Pelajaran

Aplikasi Webtrends Maju menyang Webtrends Sosial

Klien kita, Webtrends, terus ningkatake penawaran lan nyelehake media sosial, aplikasi, lan analytics luwih jero. Dina iki dheweke ngeculake Webtrends Sosial. Ndhaptar kanggo demo yen sampeyan pengin ndeleng review lengkap lan demonstrasi Webtrends Sosial. Webtrends Sosial wis diwasa dadi suite pemasaran sosial kanthi fitur lengkap. Webtrends nambahake kemampuan manajemen tembok anyar, nutup kesenjangan kritis karo platform aplikasi liyane ing pasar. Kirim nganyari menyang tembok ing