5 Tip Top kanggo Keagungan Survei

Ana kasunyatan sing ditepungi dening jaman Internet: Nggawe umpan balik lan entuk wawasan babagan basis pelanggan lan target pasar gampang. Iki bisa dadi kasunyatan sing apik utawa sing nyebabake rasa wedi, gumantung karo sapa sampeyan lan apa sing sampeyan golek umpan balik, nanging yen sampeyan lagi ing pasar nyambungake karo pangkalan sampeyan kanggo entuk pendapat sing jujur, sampeyan bakal entuk akeh opsi gratis lan efektif biaya sing bisa ditindakake. Ana

Siji Pitakon Sampeyan Kudu Takon ing Survei Sabanjure

Kanca sing dakkarepake Chris Baggott duwe postingan apik babagan survey. Aku setuju kabeh karo Chris. Nyuwun tulung aja takon saran yen sampeyan ora bakal nindakake informasi kasebut. Sapa wae sing ngerti aku ngerti yen aku seneng menehi pendapat ... kadang ana kesalahan. Kanca-kanca ngerti tenan yen dheweke bisa dipercaya karo aku. Ana sawetara alasan kanggo iki: Aku wong sing semangat banget lan wis ora bisa main