Blogging Perusahaan: Sepuluh Pitakon Utama saka Perusahaan

Yen ana siji perkara sing narik sampeyan bali menyang kasunyatan, rapat karo bisnis regional kanggo ngrembug babagan blogging lan media sosial. Kemungkinan, yen sampeyan maca iki, sampeyan bakal ngerti blogging, media sosial, bookmark sosial, optimisasi mesin telusuran, lan liya-liyane. Sampeyan kalebu! Ing njaba 'blogoshere', perusahaan Amerika isih gelut karo golek jeneng domain lan nggawe kaca web. Pancen sejatine! Akeh sing isih nggoleki Classifieds, Yellow Pages lan Direct Mail