Apa Prilaku Blanja Milenial Bener-beda Banget?

Kadhangkala aku nggrundel nalika krungu istilah millennial ing obrolan pemasaran. Ing kantor kita, aku dikepung karo millennial dadi stereotip etika kerja lan hak nggawe aku dadi ora sabar. Kabeh wong sing ngerti yen umur saya akeh lan optimis ing mbesuke. Aku seneng karo milenial - nanging ora ngira disemprot karo bledug sihir sing ndadekake dheweke beda banget karo wong liya. Milenium sing aku kerja bareng ora wedi ... kaya