5 Praktik Paling Sukses Pelanggan SaaS

Wis kliwat dina nalika tim sukses pelanggan kerja kanthi telpon lan klien tanpa wates kanggo nangani. Amarga saiki wayahe luwih murah lan nampa luwih akeh babagan kesuksesan pelanggan. Sampeyan mung butuh sawetara strategi cerdas, lan bisa uga sawetara pitulung saka perusahaan pangembangan aplikasi SaaS. Nanging, sanajan sadurunge, kabeh bakal ngerti praktik sing bener kanggo sukses pelanggan. Nanging dhisik, sampeyan manawa sampeyan wis ngerti istilah kasebut. Ayo

Apa Strategi Top kanggo Platform SaaS sing Bakal Tumbuh

Apa fokus nomer siji sampeyan minangka perusahaan SaaS? Wutah, mesthi. Sukses Skyrocketing bisa diarepake saka sampeyan. Penting banget kanggo kaslametan jangka panjang sampeyan: Sanajan perusahaan perangkat lunak mundhak 60% saben taun, kemungkinan dadi raksasa pirang-pirang dolar ora luwih saka 50/50. McKinsey & Company, Grow Fast or Die Slow Month over month tuwuhing penting kanggo nutupi kerugian saka perusahaan SaaS churn sing umume dialami. Kanggo ngalahake pangarepan lan

Terus Tonton ing Kompetisi Online karo Rivaloks

Rivalford nglumpukake data saka macem-macem sumber ing pesaing sampeyan lan nggawe data gampang diakses saka hub data pesaing siji. Sumber kalebu lalu lintas, telusuran, situs web, newsletter, pers, sosial lan malah wong lan owah-owahan kerja. Rivalhio minangka solusi SaaS sing nyedhiyakake kecerdasan kompetitif ing tangan sampeyan. Kita yakin manawa sinau saka para pesaing, sampeyan bisa tuwuh kanthi luwih cepet, nyingkiri kesalahan lan entuk kauntungan. Kanthi Rivaloks, kabeh perusahaan bisa

5 Piranti Lunak minangka Apus-apus Kontrak Layanan sing Sampeyan Supaya Diindhari

Minangka agensi sing ndhukung klien kanthi lengkap, kita tuku kontrak kanggo aplikasi lan platform cukup kanggo ndhukung upaya klien. Umume hubungan karo vendor Software minangka Layanan (SaaS) iku hebat - kita bisa ndhaptar online lan bisa mbatalake yen wis rampung. Nanging ing taun kepungkur, kita pancen wis njupuk sawetara kontrak. Pungkasane, yaiku nyetak utawa nyasarke sing nyebabake

GoodData: SaaS Nganggo Intelijen Bisnis

Minangka pemasar, kita dibanjiri data. Wingi-wingi aku nggawe laporan kemajuan SEO sing nggawa aku nglacak pangkat, data Webmaster, data Google Analytics, lan Hubspot kanggo nggabungake metrik kunci lan nyelarasake pelaporan supaya akurat. Solusi Intelijen Bisnis (BI) wis suwe banget ing ruang Enterprise lan biasane instalasi klien / server kanthi siklus implementasine dawa… kadang taun. Solusi BI bakal ngidini aku

Hardware, Piranti Lunak… Webware?

Ing evolusi industri komputer, kita duwe Hardware - peralatan sing dibutuhake kanggo mbukak aplikasi. Lan kita duwe Software, solusi sing nggunakake sumber daya kasebut kanggo nindakake karya sing bisa dituku lan dipasang saka macem-macem media. Saiki, sampeyan bisa ndownload piranti lunak tanpa media. Rong Piranti Piranti Lunak lan Piranti Lunak Piranti Lunak nduwe upgrade lan ganti. Aku sejatine ora bisa nglacak kabeh komputer sing daksebut nganti saiki. Aku

2008: Taun Mikro

Iki minangka taun sing apik ing teknologi online. Yen sampeyan ndeleng saka 10,000 tampilan sikil, manungsa pancen isih durung bisa ngerteni cara nggunakake media sing anyar, Internet. Mbok jelas, nanging aku yakin 2008 pancen taun sing aplikasi lan strategi dadi Micro. Evolusi web sosial (Web 2.0) saiki pindhah kanthi cepet menyang wilayah sing target anyar. Solusi gedhe-gedhe, kabeh cocog bakal berkembang