PLANOLY: Rampungake Kebutuhan Perencanaan Manajer Video Sosial

Akeh organisasi sing ngganti gear kanggo njupuk pendekatan video-pisanan kanggo konten sosial. Kenging punapa? Video ngasilake 1200% luwih akeh tinimbang konten adhedhasar gambar lan teks. WordStream - 75 Statistik Pemasaran Video Staggering Owah-owahan iki bisa uga nguntungake kanggo sawetara, nanging liyane bisa uga berjuang karo nganyari algoritma, uga tetep ing ndhuwur tren ing lingkungan sing cepet, lan ngatur lan ngatur konten ing pirang-pirang platform. Akeh banget gagasan apik sing wis ditinggal amarga ana

Whatagraph: Multi-Channel, Monitoring Data Real-Time & Laporan Kanggo Agensi & Tim

Nalika meh kabeh platform dodolan lan martech duwe antarmuka nglaporake, akeh sing cukup kuat, ora bisa nyedhiyakake tampilan lengkap babagan pemasaran digital sampeyan. Minangka pemasar, kita nyoba kanggo sentralisasi pelaporan ing Analytics, nanging malah asring eksklusif kanggo aktivitas ing situs sampeyan tinimbang kabeh saluran sing sampeyan gunakake. Lan… yen sampeyan wis tau seneng nyoba mbangun laporan ing platform,

Tailwind Nggawe: Nggawe, Jadwal, lan Nerbitake Pins Cantik ing Pinterest

Tailwind Create nggawe Pinterest Pins kanthi kualitas desainer kanthi cepet lan ngidini sampeyan nyelarasake lan ngoptimalake kabeh marketing Pinterest luwih apik tinimbang sadurunge. Ing siji klik, sampeyan bisa ngowahi foto dadi puluhan gagasan desain Pin pribadi. Alat kabeh-ing-siji ngidini sampeyan nggawe, jadwal, lan nerbitake Pinterest. Cara Ngrancang nganggo Tailwind Create Iki video sing digabungake tim babagan cara nggunakake Tailwind Create. Tailwind Create mbisakake pemasar Pinterest

Circleboom Publish: Desain, Rencana, Jadwal, Lan Otomatis Marketing Media Sosial Panjenengan

Yen sampeyan merek, kemampuan kanggo sentralisasi pemasaran media sosial ing platform manajemen media sosial sing intuisi lan intuisi penting kanggo ngirit wektu lan nggunakake strategi sampeyan. Fitur lan keuntungan kalebu: Manajemen multi-akun - Manajer multi-akun Circleboom nggampangake ngatur akun Twitter, Facebook, LinkedIn, Google Bisnisku, Instagram, lan Pinterest saka siji platform Ngoptimalake kiriman sampeyan - Keterlibatan kiriman media sosial langsung ana hubungane karo desain isi intuisi, lan

Medeni… Rata-rata Penggemar Halloween Rencanakake Luwih Saka $ 100 Taun iki!

Kanggo pisanan, belanja saben wong kanggo Halloween bakal paling dhuwur $ 100. Ing taun iki, saben kategori belanja paling apik - permen, dekorasi, kostum, lan kertu ucapan bakal nambah kanthi signifikan, ora mung saka jumlah taun kepungkur, nanging uga kanggo nomer mbuwang 2019. Rak, 021 Dhuwit Halloween, Sales, Statistik, lan Tren Statistik Halloween Wis Munggah! Taun kepungkur, kurang saka setengah saka kita sing kepengin ngrayakake Halloween nanging ing taun iki mbuwang maneh,