Amanat Pemasaran Anyar: Pendapatan, Utawa Liyane

Pengangguran mudhun dadi 8.4 persen ing wulan Agustus, amarga Amerika alon-alon pulih saka pucuk pandemi. Nanging karyawan, khusus para profesional penjualan lan pemasaran, bali menyang lanskap sing beda banget. Lan ora kaya apa-apa sing sadurunge kita tingali. Nalika aku gabung karo Salesforce ing taun 2009, kita isih ana ing resesi Great Resesi. Mentalitas kita minangka pemasar langsung dipengaruhi dening pengetatan sabuk ekonomi sing nembe wae kedadeyan ing jagad iki. Iki nalika ramping. Nanging

3 Lapuran Saben B2B CMO Kudu Slamet lan Mekar ing taun 2020

Pemimpin pemasaran bisa uga duwe akses menyang ewonan titik data lan atusan laporan, nanging bisa uga ora fokus karo sing paling pengaruh ing bisnis.

CMO-on-the-Go: Kepiye Para Pekerja Manggung Bisa Nguntungake Departemen Pemasaran Sampeyan

Umure rata-rata CMO luwih saka 4 taun - paling cendhak ing C-suite. Nopo nopo Kanthi tekanan kanggo nggayuh target penghasilan, burnout dadi ora bisa dihindari. Mula kerjaane manggung. Dadi CMO-on-the-Go ngidini Pimpinan Pemasar nyetel jadwal dhewe lan njupuk apa sing dheweke ngerti sing bisa ditindakake, ngasilake asil sing luwih dhuwur lan asil sing luwih apik kanggo dhasar kasebut. Nanging, perusahaan tetep nggawe keputusan strategis sing kritis

Masa Depan Martech

Teknologi Pemasaran saiki lan masa depan dibahas lan dijupuk ing Konferensi Martech sing wiwitan ing Boston. Iki minangka acara sing wis laris sing nglumpukake macem-macem pamimpin pamikiran ing jagad Martech. Sadurunge, aku duwe kesempatan kanggo nyambung karo ketua konferensi, Scott Brinker, kanggo ngrembug babagan evolusi industri lan kepiye peran Kepala Teknologi Teknisi dadi peran sing kudu ana ing organisasi pemasaran ing saindenging jagad. Ing pacelathon kita, Scott

Survei CMO - Agustus 2013

Kepala perwira pemasaran (CMO) tambah akeh nyedhiyakake sumber daya menyang media sosial, nanging nomer sing nguwatirake ora weruh investasi nyata babagan investasi iki, miturut Survey CMO. Mung 15 persen saka 410 CMO sing disurvei dening profesor Christine Moorman saka Fuqua School of Business Universitas Duke sing ujar manawa wis mbuktekake pengaruh kuantitatif ing pangeluaran pemasaran media sosial. 36 persen liyane nanggapi yen dheweke duwe pengaruh kualitatif sing apik, nanging ora

Apa Blog Sales Team kudu?

Aku kebeneran ndeleng asil jajak pendapat saka SellingPower lan meh wae stroke nalika ndeleng asile. Pitakonane yaiku Apa Blog Sales Team Apa? Mangkene asile: Apa sampeyan guyon? 55.11% perusahaan nglarang wong sing dodol nggawe blog? Kaping pisanan ... yen ngono karo perusahaan sing dakkarepake bisnis, cukup kanggo ngganti pikiranku. Mangkene sebabe: Kejujuran - Wusanan, iki tegese

CMO ngluncurake Pandhuan Interaktif kanggo Lanskap Sosial

CMO.com wis ngluncurake pandhuan interaktif rinci babagan lanskap sosial kanggo taun 2012. Pandhuan kasebut mbukak liwat saben platform sosial, wiwit menehi bookmark nganti jaringan, lan rincian babagan media babagan komunikasi pelanggan, paparan merek, lalu lintas menyang situs sampeyan lan mesin telusuran optimisasi Ing ngisor iki minangka hardcopy pandhuan - nanging situs kasebut luwih apik - ngidini sampeyan ngurutake lan sesambungan kanthi gampang.