5 Tren Top ing Manajemen Aset Digital (DAM) sing kedadeyan ing 2021

Pindhah menyang taun 2021, ana sawetara kemajuan sing kedadeyan ing industri Digital Asset Management (DAM). Ing taun 2020, kita nyekseni perubahan gedhe ing kabiasaan kerja lan prilaku konsumen amarga kovid-19. Miturut Deloitte, jumlah wong sing kerja ing omah padha tikel kaping loro ing Swiss nalika pandemi kasebut. Ana uga alesan sing percaya yen krisis bakal nyebabake kerja permanen sing tambah ing skala global. McKinsey uga nglaporake babagan konsumen sing nolak

Analytics Konten: Manajemen eCommerce Akhir-kanggo-Akhir kanggo Merek lan Pengecer

Pengecer multi-saluran ngerti pentinge konten produk sing akurat, nanging kanthi pirang-pirang ewu kaca produk sing ditambahake ing situs web saben dina dening atusan vendor sing beda, meh ora bisa ngawasi kabeh. Ing sisih liyane, merek asring nyusun prioritas utama sing angel banget, saengga angel nggawe manawa saben dhaptar tetep anyar. Masalahe yaiku pengecer lan merek asring nyoba ngatasi masalah kasebut

Nggawe Hubungan Pelanggan Berkelanjutan karo Konten Kualitas

Panaliten anyar nemokake yen 66 persen prilaku belanja online kalebu komponen emosional. Pelanggan nggoleki sambungan emosi jangka panjang lan emosional sing ngluwihi tombol tuku lan iklan sing ditarget. Dheweke pengin rumangsa seneng, santai utawa bungah nalika blanja online karo pengecer. Perusahaan kudu mekar kanggo nggawe hubungan emosional kasebut karo pelanggan lan nggawe kasetyan jangka panjang sing duweni pengaruh ngluwihi tuku siji. Tuku tombol lan pariwara sing disaranake ing media sosial

Shotfarm: Jaringan Konten Produk kanggo Merek lan Pabrikan

Salah siji saka akeh piwulang sing aku sinau nalika ing IRCE yaiku, kanggo merek lan pabrikan, e-commerce ora pati penting babagan toko perdagangan online kayata babagan toko ing hilir sing bisa adol lan nyebarake barang kanggo jenenge. . Nalika toko e-commerce nggawe lan nuwuhake hubungan luar biasa karo para pelanggan, dheweke bisa nggolek merek lan pabrikan liyane kanggo nambah inventaris barang sing bisa didol menyang