Apa Itu Data Zero-Party, First-Party, Second-Party, dan Third Party

Ana debat sehat online antarane kabutuhan perusahaan kanggo nambah nargetake karo data lan hak konsumen kanggo nglindhungi data pribadhi. Mratelakake panemume sing asor yaiku perusahaan wis nyalahake data nganti pirang-pirang taun, mula kita ndeleng reaksi sing bener ing industri kasebut. Nalika merek apik wis tanggung jawab banget, merek ala wis tainted pool marketing data lan kita isih duwe tantangan cukup: Carane kita ngoptimalake lan

Kepiye Pariwara Kontekstual Bisa Mbantu Kita Nggawe Masa Depan Tanpa Koki?

Google bubar ngumumake manawa nundha rencana kanggo ngilangi cookie pihak katelu ing browser Chrome nganti 2023, setaun mengko tinimbang sing direncanakake sadurunge. Nanging, nalika pengumuman kasebut rumangsa minangka langkah mundur kanggo ngatasi privasi konsumen, industri sing luwih akeh terus maju kanthi rencana ora nggunakake cookie pihak katelu. Apple ngluncurake pangowahan menyang IDFA (ID kanggo Pengiklan) minangka bagean saka update iOS 14.5, sing

Baking ing "Intelijen" Kanggo Kampanye Drive-to-Web

Kampanye "drive to web" modern luwih saka mung nyurung konsumen menyang kaca landas sing gegandhengan. Nggunakake teknologi lan piranti lunak pemasaran sing terus berkembang, lan ngerti cara nggawe kampanye dinamis lan pribadi sing ngasilake asil web. A Shift in Fokus Keuntungan sing dianakake agensi canggih kayata Hawthorne yaiku kemampuan kanggo ndeleng ora mung ing analytics, nanging uga kanggo nimbang pengalaman lan keterlibatan pangguna umum. Iki yaiku