Cara Nggunakake Font Apik tenan ing Ilustrator lan Aplikasi liyane

Anakku butuh kertu bisnis kanggo DJ lan bisnis produksi musik (ya, meh entuk gelar Ph.D. ing Matematika). Kanggo ngirit ruangan nalika nampilake kabeh saluran sosial ing kertu bisnis, kita pengin menehi dhaptar resik nggunakake lambang kanggo saben layanan. Daripada ora tuku saben logo utawa koleksi saka situs foto stock, kita nggunakake Font Awesome. Font Awesome menehi lambang vektor sing bisa diukur sing bisa

Delete.bg: Copot Latar Gambar saka Headshots, People, lan Obyek kanthi Flawless nganggo AI

Yen sampeyan ora ngetutake Joel Comm, tindakake. Saiki Joel minangka salah sawijining sumber teknologi sing paling disenengi. Dheweke jujur, jujur, lan transparan banget. Ora ana dina sing kliwat aku ora mriksa apa sing bakal ditemokake… lan dina iki dadi bocah cilik! Joel menehi ngerti kabeh babagan alat anyar online, mbusak.bg. Alat kasebut nggunakake intelijen buatan kanggo nganalisa gambar karo wong lan banjur mbusak latar mburi kanthi akurat lan mesthi. Yen

Apa Droplr minangka Alat Nuduhake File Paling Apik?

Kothak, Dropbox, Google Drive… kanthi akeh klien sing nggunakake macem-macem platform, folder klienku dadi bencana. Sawise seminggu utawa luwih, aku mindhah kabeh data klien menyang panganggo jaringan sing apik lan teratur sing didhukung. Nanging, saben dina, dadi bencana nyoba nemokake lan ngirim file… nganti saiki. Agensi mitra nggunakake Droplr. Ora ragu-ragu entuk alat filesharing liyane, mula aku ora didol. Nanging, suwe-suwe

Editor Vecteezy: Editor SVG Gratis Online

Browser modern nindakake tugas banget kanggo ndhukung format grafis vektor sing bisa diukur (SVG). Yen sampeyan kepengin ngerti apa tegese gobbledygook, iki ana panjelasan cepet. Coba ucapake yen sampeyan duwe selembar kertas grafik lan sampeyan pengin nggambar garis ing kaca, ngiseni 10 kothak. Sampeyan ngisi saben kothak kanthi independen nganggo stiker kothak lan ngrekam koordinat x lan y kothak kanggo ngelingi sing diisi. Sampeyan umume

Pandhuan Jargon Desain Grafis

Yen sampeyan minangka pemasar sing bisa ngomong jargon lan strategi, mesthine sampeyan saiki bisa kerja kanthi akeh. Kita ngomong karo wong IT, pangembang lan desainer ... lan kita asring kudu nerjemahake ing antarane kabeh! Crafted minangka agensi digital pemenang penghargaan sing nggawe infographic sing apik iki kanggo mbantu wong ngerti model warna lan format file. Kanthi piranti modern duwe macem-macem kerapatan gambar lan format file lan kompresi sing nyediakake kacepetan balancing lan