Sepira Penting Foto Profil LinkedIn Sampeyan?

Sawetara taun kepungkur, aku nekani konferensi internasional lan padha duwe stasiun otomatis ing ngendi sampeyan bisa pose lan njupuk sawetara headshots. Asil kasebut nggumunake… intelijen ing mburi kamera nggawe sampeyan nyetel sirah menyang target, banjur lampu disetel kanthi otomatis, lan boom… foto dijupuk. Aku rumangsa kaya supermodel dang, dheweke metu apik banget… lan aku langsung ngunggah menyang saben profil. Nanging dudu aku.

Canva: Kickstart lan Kolaborasi Proyek Desain Sabanjure

Kanca apik Chris Reed ngirim pesen yen aku wis nyoba Canva lan dheweke kandha yen aku seneng. Dheweke pancen bener ... Aku nyoba sawetara jam lan pancen kesengsem karo desain profesional sing bisa digawe sawetara menit! Aku seneng banget Illustrator lan wis nggunakake pirang-pirang taun - nanging aku nantang desain. Aku percaya manawa aku ngerti desain sing apik

Nyiyapake Foto Kanggo Web: Tips lan Teknik

Yen sampeyan nulis blog, ngatur situs web, utawa ngirim menyang aplikasi jejaring sosial kayata Facebook utawa Twitter, fotografi bisa uga dadi bagean integral saka stream konten sampeyan. Sampeyan bisa uga ora ngerti manawa ora ana tipografi bintang utawa desain visual sing cocog kanggo fotografi sing anget. Saliyane, fotografi sing cetha lan jelas bakal nambah pangguna? pemahaman konten sampeyan lan ngapikake tampilan lan roso umum sampeyan