Drone Pemasaran sing ora dikelola

Dina Jumuah kepungkur, aku debat hebat karo kancaku, Bill Hammer. Posisi dheweke yaiku yen duwe anggaran militer sing gedhe, ora mung bisa ngubur ekonomi. Aku negesake manawa militer, kanthi akeh cara, padha karo pamrentah sing investasi dana kanggo pangembangan teknologi anyar lan produksi massal. Aku bakal nambah manawa, ing bisnis 'mateni utawa tiwas', saham kasebut ora luwih dhuwur nalika nerangake