Ngoptimalake Mbuwang Webinar: Kalkulator ROI Webinar

Apa sampeyan ngerti manawa, rata-rata, pemasar B2B nggunakake 13 taktik pemasaran sing beda kanggo organisasi masing-masing? Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging iki nggawe aku lara mung mikir babagan iki. Nanging, yen aku pancen mikir, kita mbantu klien supaya bisa nggunakake taktik kasebut saben taun lan jumlah kasebut mung bakal mundhak amarga medium dadi luwih jenuh. Minangka pemasar, kita kudu prioritas kapan lan ing endi tujuane