Mobilitas UZE: Platform Pasar Kanggo Pariwara Digital Seluler Digital

Sajrone pandemi kasebut, pasar pariwara saya rame. Mesthi wae sing diarepake, nanging penurunan 19.1% ing H1 220 minangka pengaruh serius kanggo bisnis. COVID-19 wis mbentuk maneh lanskap konsumen, amarga wis akeh aspek liyane ing saben dinten. Wong kurang plancongan lan mbuwang luwih sithik. Pandemi kasebut muga-muga bisa rampung ing sawetara wulan ngarep, nanging wulan-wulan kasebut nambahake pangowahan penting sing wis muncul ing jagad pariwara. Mobile