6 Elemen Kunci Kampanye Pemasaran SMS sing Sukses

Pemasar terus nganggep entheng efektifitas olahpesen teks (SMS) kanggo kampanye pemasaran. Ora canggih kaya aplikasi seluler lan situs web seluler sing dikembangake - nanging luwih efektif. Entuk wong liya langganan liwat SMS luwih gampang tinimbang ndownload aplikasi web seluler kanthi push message… lan tarif konversi bisa uga luwih dhuwur! Komponen Infografis Kampanye Pemasaran SMS sing apik saka SlickText nyorot 6 poin utama kanggo