Telbee: Jupuk Pesen Swara Saka Pamirsa Podcast Sampeyan

Ana sawetara podcast sing dakkarepake kanthi jujur ​​yen aku wis ngomong karo tamu sadurunge supaya bisa dadi pamicara sing nyenengake lan nyenengake. Sampeyan mbutuhake sawetara karya kanggo ngrancang, jadwal, ngrekam, nyunting, nerbitake, lan promosi saben podcast. Asring kok aku mundur dhewe. Martech Zone minangka properti utami sing dakjaga, nanging Martech Zone Wawancara mbantu aku tetep ngupayakake carane aku bisa ngomong kanthi umum,

SpeakPipe: Sijine Voicemail ing situs web sampeyan

Yen bisnis sampeyan ora duwe sumber daya kanggo ngatur telpon lan nanggapi kabeh panjaluk sing ana ing situs sampeyan, sampeyan bisa uga mung instal aplikasi surat swara kaya SpeakPipe ing situs sampeyan. Daripada live chat utawa form kontak, SpeakPipe ngidini pengunjung ngrekam pesen nggunakake perekam tombol siji! SpeakPipe duwe sawetara opsi sing kalebu gratis nganti $ 39 saben wulan. Paket beda-beda, nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo total nomer